Pomoc

1. Czy Wasze produkty naprawdę pochodzą z Wielkiej Brytanii?

Tak. Stworzyliśmy serwis, gdzie znajdują się wyłącznie produkty pochodzenia brytyjskiego, których dotąd nie było i nie ma na rynku polskim, a które cieszą się zainteresowaniem konsumentów brytyjskich. Jesteśmy wyłącznym dystrybutorem tych produktów w Polsce. Współpracujemy z wieloma brytyjskimi producentami i dokładamy wszelkich starań, aby ich produkty spełniły oczekiwania polskich klientów.

2. Jak mogę zrobić zakupy?

Zakupy w naszym serwisie możesz zrobić szybko i wygodnie. Nie wymagamy rejestracji, ale rekomendujemy ją z tego względu, że tworząc konto, zrobisz zakupy szybciej, sprawdzisz status zamówienia i będziesz mieć wgląd w historię Twoich zakupów. Przy rejestracji wymagamy: imienia i nazwiska, adresu dostawy, adresu rozliczeniowego, jeżeli jest inny niż adres dostawy. Po aktywacji konta, możesz robić zakupy w naszym serwisie - wystarczy, że wybierzesz interesujący Cię produkt i dodasz go do koszyka.

3. Jak mogę zapłacić za zakupy?

Płatności na naszej stronie są obsługiwane przez system płatniczy PayU. Oznacza to, że każda transakcja jest bezpieczna, a pieniądze księgowane są od razu na naszym koncie, dzięki czemu znacznie przyspieszona jest realizacja zamówienia.

W przypadku innej formy płatności, jak przelew bankowy z własnego rachunku bankowego lub przekaz pocztowy, prosimy wypełnić opcję zapłaty za przedmiot w systemie płatniczym, zaznaczając odpowiednią formę płatności.

4. Czy mogę anulować zamówienie?

Tak, możesz. Jeśli przesyłka z towarem nie została jeszcze nadana, możesz w każdej chwili anulować zamówienie. W tym celu prosimy o kontakt z nami. Na Twoją skrzynkę mailową wyślemy komunikat potwierdzający anulowanie zamówienia. Jeśli zapłaciłeś za towar, zwrócimy Ci pieniądze na rachunek bankowy, który nam wskażesz.

5. Po złożeniu zamówienia towar jeszcze do mnie nie dotarł. Dlaczego?

Wysyłka przedmiotów odbywa się za pośrednictwem firmy pocztowej Royal Mail z Wielkiej Brytanii. Przesyłka jest ubezpieczona i monitorowana, posiada odrębny numer nadawczy, także w każdej chwili jest możliwość sprawdzenia, gdzie obecnie się znajduje.

Realizacja zamówienia trwa do 14 dni od momentu zaksięgowania pieniędzy na naszym koncie. O wysyłce informujemy e-mailowo. Jeśli dostałeś informację na e-maila, że towar został wysłany, a nadal nie otrzymałeś żadnej przesyłki, skontaktuj się z nami: 32 355 87 27.

Uwaga! Towar wysyłany jest bezpośrednio od producenta z Wielkiej Brytanii. Standardowo przesyłka idzie do 7 dni roboczych.

6. Dostałem towar i chciałbym go wymienić. Jak to zrobić?
Wymiany towaru lub jego zwrotu można dokonać w ciągu 14 dni od daty otrzymania przesyłki. W przypadku zwrotu, dostaniesz z powrotem pieniądze za sam towar, bez uwzględnienia kosztów wysyłki. Jeśli chcesz dokonać wymiany lub zwrotu, prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny: 32 355 87 27 lub e-mailowy: 
info@-skarby.pl.

7. Czy mogę zwrócić towar?

Pamiętaj, że w każdej transakcji zawieranej na odległości, przez internet, przysługuje Ci prawo do zwrotu towaru. Masz na to 14 dni od momentu otrzymania przesyłki. W tym okresie możesz zwrócić produkt bez podania przyczyny. Zwrot odbywa się poprzez zgłoszenie reklamacji serwisowi oraz odesłanie towaru na własny koszt do naszego oddziału w Katowicach. Uwaga! Nie przyjmujemy przesyłek za pobraniem.

8. Otrzymałem towar, ale jest uszkodzony. Co mam zrobić?

Towar pakowany jest w taki sposób, aby nie został uszkodzony w trakcie transportu. Dokładamy wszelkich starań, aby sposób zapakowania przesyłki był bezpieczny. Jeśli jednak dotarł do Ciebie towar uszkodzony, prosimy o niezwłoczny kontakt z nami.

Uwaga! Sprawdź koniecznie przesyłkę zaraz po jej otrzymaniu, najlepiej jeszcze w obecności listonosza lub kuriera. Szczególną uwagę skieruj na opakowanie, jeśli jest rozerwane, sprawdź towar od razu. Pamiętaj o spisaniu protokołu strat z doręczycielem przesyłki. Produkt wymieniany tylko wówczas, jeśli otrzymaliśmy zwrot towaru uszkodzonego.

Jeśli nie znalazłeś tutaj odpowiedzi na swoje pytania, zadzwoń do nas 32 355 87 27 lub napisz e-maila info@-skarby.pl. Na e-maile odpowiadamy w ciągu 24 godzin.

Nowości
Sklep i-Skarby.pl otwarty już wkrótce! - 29 lipca 2011
Ruszamy z naszym sklepem internetowym,skupiającym w jednym miejscu ekskluzywne marki prosto z Wielkiej Brytanii!
szczegóły